ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Cennamo

Κατασκευαστής: Cennamo
Το DIAMANT TUNA AND POTATOES είναι μια πλήρης μονοπρωτεϊνική τροφή για ενήλικα σκυλιά σε συντήρηση που περιέχει τα υψηλότερης ποιότητας υλικά. Ιδιαίτερα κατάλληλο για σκύλους που έχουν ευαίσθητα μαλλιά ή υποφέρουν από προβλήματα διατροφής.Τα ψάρια, με χαμηλό αλλεργιογόνο δυναμικό, εξασφαλίζουν υψηλή..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Κατασκευαστής: Cennamo
Ενέργεια κορυφαίας ισχύος Cennamo diamantΗ διατροφή της DIAMANT Power είναι μια πλήρης μονοπρωτεϊνική τροφή για σούπερ εργαζόμενους ενήλικες σκύλους, αθλητές, έγκυες σκύλες, σκύλους στην αποκατάσταση ή που σε κάθε περίπτωση που έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και λιπών που βελτιώνουν τη δύναμη και ..
41,00€
Χωρίς ΦΠΑ:41,00€
Κατασκευαστής: Cennamo
Ξηρά τροφή από την Cennamo, κατάλληλη για κουτάβια που χρειάζονται περισσότερη ενέργεια για τη σωστή ανάπτυξή τους. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων.Κυρίως Συστατικό: Γαλοπούλα, ΚοτόπουλοΣυσκευασία: 15kg*ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΟΓΚΩΔΕΣ..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κατασκευαστής: Cennamo
Ξηρά τροφή από την Cennamo, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Ενδείκνυται για μικρόσωμες φυλές, δηλαδή για σκύλους που το βάρος τους μετά την ενηλικίωσή τους δεν ξεπερνά..
43,00€
Χωρίς ΦΠΑ:43,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)