ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Men for San

Κατασκευαστής: Men for San
Κολώνια ΒανίλιαΦυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου. Δεν περιέχει  αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά την εφαρμ..
5,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,20€
Κατασκευαστής: Men for San
Κολώνια Κανέλα.Φυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου. Δεν περιέχει  αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά την εφαρμ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Men for San
Κολώνια ΒατόμουροΦυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου. Δεν περιέχει  αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά την εφα..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Men for San
Κολώνια ΚαρύδαΦυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου. Δεν περιέχει  αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά την εφαρμο..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Men for San
Φυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου. Δεν περιέχει  αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά την εφαρμογή.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Men for San
Men for san κολώνια για γάτες φράουλα 125mlΦυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου.Δεν περιέχει αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Men for San
Κολώνια Φράουλα.Φυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου. Δεν περιέχει  αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά την εφαρ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Men for San
Κολώνια Τάλκ.Φυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο, καθώς σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου. Δεν περιέχει  αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά την εφαρμογ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Men for San
Men for san κολώνια vanilla/orange125mlΦυσικό άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να παρέχει φρέσκια ,ευχάριστη και έντονη αποσμητική μυρωδιά μετά το μπάνιο.Σέβεται το δέρμα και τις οσφρητικές ιδιότητες του ζώου.Δεν περιέχει αλκοόλ ,έχει ουδέτερο PH και δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε φτέρνισμα μετά..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: Men for San
Ελκυστικό σπρέι εκπαίδευσης. Εκπαιδευτικό προϊόν που περιέχει φυσικές αρωματικές ουσίες που μιμούνται εκείνες που ένα σκυλί θα μυρίσει σε έναν κήπο όταν το βγάζουμε έξω για να ολοκληρώσει την καθημερινή του ανάγκη. Έχει ουδέτερη οσμή στον άνθρωπο και το υγρό του είναι άχρωμο.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ψεκ..
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Κατασκευαστής: Men for San
Ειδικό διάλυμα καθαρισμού για την υγιεινή και την αφαίρεση καφέ και σκούρων κηλίδων γύρω από τα μάτια και τη μύτη σκύλων και γατών με Aloe Vera, χαμομήλι και δεντρολίβανο.Τα ασπρομάλλα σκυλιά (κανίς, μπισόν και επίσης ορισμένες ράτσες γατών (ανγκόρα) τείνουν να σχηματίζουν καφέ κηλίδες γύρω από τα μ..
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Κατασκευαστής: Men for San
Αντιστρες καταπραϋντικό σημείο για σκύλους με αιθέριο έλαιο βαλεριάνας.Ιδανικό για τη μείωση του άγχους και του στρες βοηθώντας στον έλεγχο ανεπιθύμητων προβλημάτων συμπεριφοράς όπως υπερβολικό γάβγισμα, επιθετικές συμπεριφορές και σημάδια στα ούρα.Είναι επίσης πολύ χρήσιμο να μειώσετε το άγχος κατά..
8,30€
Χωρίς ΦΠΑ:8,30€
Κατασκευαστής: Men for San
Το Αντιπαρασιτικό σπρέι Men For San είναι ένα αρωματισμένο, εντομοκτόνο σπρέι που χρησιμοποιείται για τη απομάκρυνση των εξωτερικών παρασίτων.Είναι ιδανικό για όλα τα είδη παπαγάλων.Χρήση: Ψεκάστε το πτηνό και το κλουβί από κοντινή απόσταση, καθημερινά για μια εβδομάδα.Αποφύγετε να ψεκάζετε το πτηνό..
8,40€
Χωρίς ΦΠΑ:8,40€
Κατασκευαστής: Men for San
Απωθητικό σπρέι εκπαίδευσης. 500ml.Το απωθητικό σπρέι ούρησης είναι εκπαιδευτικό  προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη της ούρησης των σκύλων και γατών στις περιοχές όπου δεν θέλετε να λερώσουν, όπως βιτρίνες καταστημάτων ,μέσα στο σπίτι , ζάντες αυτοκινήτων , κ.λπ. Είναι πολύ αποτελεσματι..
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,80€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)