ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Αντιπαρασιτικά Γάτας

Κατασκευαστής: Virbac
Σκοτώνει τους ψύλλους στα κατοικίδια μέσα σε 24 ώρες και τα τσιμπούρια μέσα σε 48 ώρες– Μοναδική πιπέτα σταγόνας για εύκολη χορήγηση– Εγκρίθηκε για χρήση σε γάτες άνω του 1 kg και ηλικίας άνω των 8 εβδομάδων– Απονεμήθηκε ένα βραβείο ISFM «Easy to Give» για χρήση σε γάτες..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κατασκευαστής: Virbac
Το Effipro spray 250ml είναι ένα εξωπαρασιτικτόνο ακαρεοκτόνο και εντομοκτόνο σκεύασμα για σκύλο και για γάτα με δραστική ουσία την φιπρονίλη. Η φιπρονίλη είναι εντομοκτόνο και ακαρεοκτόνο που ανήκει στην οικογένεια των φαινυλοπυραζολών. Αναστέλλει τη δράση του γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA), συνδεό..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κατασκευαστής: Virbac
Διάλυμα σε εκνέφωμα για τοπική εξωτερική χρήση στους σκύλους και στις γάτες.Ενδείξεις:Θεραπεία παρασιτώσεων από ψύλλους (Ctenocephalides spp.) σε σκύλους και γάτες.Θεραπεία παρασιτώσεων από κρότωνες (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) σε σκύλους και γάτες.Θεραπεία παρασιτώσεων από αιμομυζητικ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κατασκευαστής: Virbac
ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΟ(Α) ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ(Α) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ1 δισκίο επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο 230 mg Pyrantel embonate και 20 mg Praziquantel.Λευκό έως υπόλευκο επικαλυμμένο δισκίο με εγχάραξη στη μια πλευρά.ΕΝΔΕΙΞΗ(ΕΙΣ)Για την αντιμετώπιση μεικτών μολύνσεων που προκαλούνται από ασκαρίδες και ταινίες το..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κατασκευαστής: Bayer
Το Seresto είναι ένα περιλαίμιο σταδιακής αποδέσμευσης των δραστικών ουσιών ιμιδακλοπρίδης 4,50g και φλουμεθρίνης 2,03g με 7-8 Μήνες Προστασία.Αντιμετωπίζει και προλαμβάνει πολλά είδη εξωπαρασίτων και με τη νέα ένδειξη προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη έμμεση προστασία από αρθροποδογενή νοσήματα (VBDs) όπω..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κατασκευαστής: Landmark
Υπερσυμπυκνωμένο απόλυτα υδατοδιαλυτό μείγμα αιθέριων ελαίων για χρήση σε :Σταύλους αλόγων,κυνοκομεία,εκτροφεία πτηνών,κήπους,μπαλκόνια,camping κλπ.Η χρήση του προτείνεται για ευρείας κλίμακας ψεκασμούς λόγω της εξαιρετικά μεγάλης δυνατότητας αραίωσης αλλά και της ιδιαίτερα συμφέρουσας τιμής του.Ψεκ..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,50€
Κατασκευαστής: Landmark
Συστατικά: Citronella oil, Eucalyptus oil, Pine oil, Margosa oil, Glycerin, Emulsifiers.Τρόπος Εφαρμογής: Για εφαρμογή σε ζώα, ψεκάστε αντίθετα με τη φορά του τριχώματος.Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εξωτερικούς χώρους (Κυνοκομεία, κήπους, μπαλκόνια, camping, στάβλου..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)