ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Ποιοι είμαστε

  Η αγάπη για τα ζώα μας οδήγησε στην ίδρυση των φυσικών καταστημάτων Happyfeet στην πόλη του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας. Η ανάγκη μας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μικρών μας φίλων μας σε όλη την Ελλάδα μας ώθησε στην δημιουργία και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Έχουμε επενδύσει σε στρατηγικές συνεργασίες με προμηθευτές απ' όλο τον κόσμο, γι’ αυτό και το τελικό προϊόν σε συνάρτηση με την τελική τιμή που προσφέρουμε, είναι όλη η ουσία της ύπαρξής μας. Προσεγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα για μικρά ζώα αλλά και βέλτιστες λύσεις για την διατροφή και την υγιεινή των κατοικίδιων σας. Τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ χαρίζουν πρακτικές λύσεις σε αφεντικά και άνεση στα κατοικίδια. Όλες οι επώνυμες τροφές και κλινικές δίαιτες στις καλύτερες τιμές. 

Ποιοτικά υλικά, πιστοποιημένα προϊόντα, καινοτομίες και πλήρης εξειδίκευση είναι η απόδειξη της αγάπης μας πρώτα για εσάς και μετά για το ζωάκι σας. Αυστηρό κριτήριο των επιλεγόμενων από την εταιρεία προϊόντων για την εισαγωγή και διανομή αποτελεί όχι μόνο το επιχειρηματικό κέρδος, αλλά και η ποιότητα και η χρησιμότητα τους.

Επίσης έχουμε καταφέρει να έχουμε κοντά μας μεγάλες εταιρείες με αξεσουάρ και είδη υγιεινής-περιποίησης και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να ψάχνουμε για σας σ’ όλο το κόσμο το ποιοτικότερο προϊόν για τους μικρούς μας φίλους στην καλύτερη τιμή.

Για το σκύλο και τη γάτα συνεργαζόμαστε με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και διαθέτουμε:

  • Τροφές super premium, premium αλλά και πιο οικονομικές επιλογές, συσκευασμένες αλλά και χύμα
  • Λιχουδιές,  σνακ επιβράβευσης, μπισκότα, σκεύη τροφής
  • Είδη ένδυσης, τσάντες μεταφοράς, περιλαίμια, οδηγούς, παιχνίδια κτλ
  • Ταυτότητες με χαραγμένο όνομα και τηλέφωνο για να μη χάσετε ποτέ τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο
  • Σπιτάκια πλαστικά, αλλά και μεταλλικά, σε όλα τα μεγέθη και σε ποικιλία χρωμάτων
  • Full grooming: μπάνιο στέγνωμα, χτένισμα, κούρεμα με μηχανή/ψαλίδι, κόψιμο νυχιών, καθάρισμα αυτιών, κοιλιάς, πατουσών και πρωκτικών αδένων.

Πιστεύουμε πως η άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση μας σε συνδυασμό με την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και την αγάπη μας για τα ζώα είναι τα συστατικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.  

Στόχος μας είναι η διατήρηση της καλής υγείας και ευημερίας των πιστών μας φίλων.Μας διακρίνει η μακρόχρονη πορεία στα είδη pet shop με εμπειρία στο χώρο της παροχής ποιοτικής  φροντίδας σε κάθε είδους κατοικίδια.