ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Royal Canin Sphynx Adult Ξηρά Τροφή για Ενήλικες Γάτες με Καλαμπόκι / Πουλερικά / Ρύζι 2kg

Royal Canin Sphynx Adult Ξηρά Τροφή για Ενήλικες Γάτες με Καλαμπόκι / Πουλερικά / Ρύζι 2kg
Royal Canin Sphynx Adult Ξηρά Τροφή για Ενήλικες Γάτες με Καλαμπόκι / Πουλερικά / Ρύζι 2kg
33,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,60€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: Royal Canin
  • Κωδικός προϊόντος: 11561
Καλάθι

Περιγραφή

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή για γάτες - Για ενήλικες γάτες φυλής Sphynx - Άνω των 12 μηνών.

Το ROYAL CANIN® Sphynx Adult διατυπώνεται με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες της φυλής. Κατάλληλο για γάτες Sphynx ηλικίας άνω των 12 μηνών, το ROYAL CANIN® Sphynx Adult θα παρέχει στη γάτα σας όλη τη διατροφική υποστήριξη που χρειάζεται. Για να αντισταθμίσει την απουσία τριχώματος, η γάτα Sphynx έχει έναν πολύ ενεργό μεταβολισμό που την βοηθά να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος της. Το ROYAL CANIN® Sphynx Adult είναι μία φόρμουλα υψηλής θερμιδικής αξίας που περιέχει αυξημένο ποσοστό λίπους (23%) για να καλύψει τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες της συγκεκριμένης φυλής. Η διατροφική διαχείριση διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ROYAL CANIN® Sphynx Adult περιέχει ταυρίνη, EPA και DHA (ωμέγα-3 λιπαρά οξέα) για να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς καρδιακής λειτουργίας της γάτας σας.

Ιδιαίτερη σιαγόνα sphynx

Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη τριγωνική κροκέτα, προσαρμοσμένη στη σιαγόνα της γάτας Sphynx, ενθαρρύνει τη μάσηση για να υποστηρίξει την καλή στοματική υγιεινή.

Αποκλειστική φόρμουλα - ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα

Αποκλειστική φόρμουλα - ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα.

Υψηλή πρόσληψη ενέργειας

Για να αντισταθμίσει την έλλειψη τριχώματος, η γάτα Sphynx διαθέτει πολύ ενεργό μεταβολισμό προκειμένου να ελέγχει τη θερμοκρασία του σώματός της. Μια φόρμουλα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά (23%) που ανταποκρίνεται στις υψηλές ενεργειακές ανάγκες αυτής της άτριχης γάτας.

Υποστήριξη της υγείας του δέρματος

Οι γάτες Sphynx έχουν παχιά επιδερμίδα, αλλά η έλλειψη τριχών και χρώματος στο δέρμα αφήνουν το δέρμα τους εκτεθειμένο. Ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα θρεπτικών ουσιών που βοηθά στην υποστήριξη του ρόλου "φραγμού" του δέρματος. Εμπλουτισμένη με ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα για την ενίσχυση της υγείας του δέρματος.

Καρδιακή υγεία

Εμπλουτισμένη με θρεπτικές ουσίες, όπως η ταυρίνη, και λιπαρά οξέα EPA και DHA, που βοηθούν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας της καρδιάς.

Υγεία του ουροποιητικού

Σχεδιασμένη με ισορροπία μεταλλικών αλάτων που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος της ενήλικης γάτας.