ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Χρυσόψαρο Πορτοκαλί Goldfish

Χρυσόψαρο Πορτοκαλί Goldfish
Χρυσόψαρο Πορτοκαλί Goldfish
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: Greek coral fish
  • Κωδικός προϊόντος: 13001
Καλάθι

Περιγραφή

Κοινό Χρυσόψαρο Πορτοκαλί Goldfish

Το κοινό χρυσόψαρο είναι όμορφο, με ποικίλους και φανταχτερούς χρωματισμούς, φτηνό και εύκολο στη συντήρηση. Γι’ αυτό άλλωστε αποτελεί την πρώτη επιλογή για πολλούς λάτρεις της υδρόβιας ζωής.

Το χρυσόψαρο είναι κοινωνικό ψάρι. Απολαμβάνει τη συντροφιά ψαριών που ανήκουν στο ίδιο είδος και επικοινωνεί μαζί τους.

Δεν παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά όταν ένα νέο είδος εισέλθει στο ενυδρείο.

Μπορεί να επιβιώσει σε εσωτερικά ενυδρεία όπως επίσης και σε εξωτερικές λιμνούλες. Μπορεί να αντέξει εναλλαγές στην ποιότητα του νερού και τη θερμοκρασία. Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορεί να ζήσει μέχρι και 10 χρόνια!

Οι συνιστώμενες θερμοκρασίες για τα χρυσόψαρα κυμαίνονται από 18°-22° C. 

Φροντίστε να έχετε μέσα στο ενυδρείο χαλίκια, διάφορα αξεσουάρ και φυτά.Το να πάρετε ακόμα ένα ψαράκι για συντροφιά είναι πολύ καλή ιδέα.

Όταν πρόκειται να βάλετε χρυσόψαρα μέσα σε ένα καινούριο ενυδρείο, είναι σημαντικό να βάζετε το πολύ δύο κάθε φορά. Αυτό υποβοηθά ωφέλιμα βακτήρια να ευδοκιμήσουν. 

Αν βάλετε πολλά ψάρια ταυτόχρονα, τα βακτήρια αυτά δεν θα έχουν αρκετό χρόνο για να αναπτυχθούν με αποτέλεσμα τα ψάρια να εισπνέουν τα δικά τους απόβλητα και να πεθαίνουν

Τα χρυσόψαρα θεωρούνται παμφάγα, διότι καταναλώνουν και φυτά αλλά και ζωικούς οργανισμούς.

Η συχνότητα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις δύο φορές την ημέρα και η ποσότητα δεν θα πρέπει να ξεπερνά την ποσότητα που το χρυσόψαρο μπορεί να καταναλώσει μέσα σε 1 – 2 λεπτά.

Ένα άρρωστο χρυσόψαρο παρουσιάζει αμυχές στα πτερύγια, εκκρίσεις από τα ρουθούνια, αλλαγή στο χρώμα των ματιών και των λεπιών, τα λέπια πέφτουν και το ψάρι ανεβαίνει συχνά στην επιφάνεια του νερού.