ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Σαμαράκια Μικρών Ζώων

Κατασκευαστής: Flamingo
Μεταλλικό κρεμαστό κουδούνι 20mm σε πολλά χρώματα. Τα κουδουνάκια είναι πλήρως λειτουργικά και παράγουν τον κλασικό ήχο μεταλλικών κουδουνιών...
1,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,30€
Κατασκευαστής: Trixie
Σαμάρι & οδηγός για μικρά ζώακατασκευασμένο από υλικό που αναπνέει (νάιλον πλέγμα).μαλακή ανάρτηση με πλήρως ελαστικό λουρί.άνετα να φορεθεί.επιπλέον λουράκι νάιλον με πόρπη.πλήρως ρυθμιζόμενο στο στήθος και την κοιλιά.γρήγορο και εύκολο στην τοποθέτηση χάρη στο Velcro.12-18cm..
6,20€
Χωρίς ΦΠΑ:6,20€
Κατασκευαστής: Trixie
κατασκευασμένο από υλικό που αναπνέει (νάιλον πλέγμα).μαλακή ανάρτηση με πλήρως ελαστικό λουρί.άνετα να φορεθεί.επιπλέον λουράκι νάιλον με πόρπη.πλήρως ρυθμιζόμενο στο στήθος και την κοιλιά.γρήγορο και εύκολο στην τοποθέτηση χάρη στο Velcro.18-25cm..
6,80€
Χωρίς ΦΠΑ:6,80€
Κατασκευαστής: Trixie
κατασκευασμένο από υλικό που αναπνέει (νάιλον πλέγμα).μαλακή ανάρτηση με πλήρως ελαστικό λουρί.άνετα να φορεθεί.επιπλέον λουράκι νάιλον με πόρπη.πλήρως ρυθμιζόμενο στο στήθος και την κοιλιά.γρήγορο και εύκολο στην τοποθέτηση χάρη στο Velcro.25-32cm..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Κατασκευαστής: Trixie
κατασκευασμένο από υλικό που αναπνέει (νάιλον πλέγμα).μαλακή ανάρτηση με πλήρως ελαστικό λουρί.άνετα να φορεθεί.επιπλέον λουράκι νάιλον με πόρπη.πλήρως ρυθμιζόμενο στο στήθος και την κοιλιά.γρήγορο και εύκολο στην τοποθέτηση χάρη στο Velcro.25-40cm..
8,60€
Χωρίς ΦΠΑ:8,60€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)