ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Βελτιωτικά Ενυδρείου και Συντήρηση

Κατασκευαστής: Sera
Βελτιωτικά νερού και συντήρησηΔεσμεύει άμεσα αμμωνία, νιτρώδη, βαρέα μέταλλα, χλώριο και χλωραμίνες. Περιορίζει τις συγκεντρώσεις νιτρικών αλάτων...
3,40€
Χωρίς ΦΠΑ:3,40€
Κατασκευαστής: Amtra
AMTRA MASTER FILTER – ίνα κατάλληλη για μηχανική προδιήθηση σε εσωτερικά και εξωτερικά φίλτρα και κάρτερΧαρακτηριστικά:ΔΡΑΣΗ: μηχανική προ διήθηση του νερού μέσω της ταχείας απομάκρυνσης των σωματιδίων βρωμιάςΟΦΕΛΗ: καθαρό και κρυστάλλινο νερό χάρη στην απομάκρυνση των σωματιδίων που δημιουργούν θολ..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Κατασκευαστής: Sera
Δεσμεύει άμεσα τα βαρέα μέταλλα, το χλώριο και τις χλωραμίνες. Περιέχει κολλοειδή για την ενίσχυση της βλενογόννου των ψαριών.Για μόνιμα φιλικό προς τα ψάρια, ασφαλές και καθαρό νερό όπου:Αφαιρεί άμεσα χλώριο και χλωραμίνες.Δεσμεύει τοξικά βαρέα μέταλλα όπως χαλκός, ψευδάργυρος ή μόλυβδος.Εμποδίζει ..
4,70€
Χωρίς ΦΠΑ:4,70€
Κατασκευαστής: Amtra
Πολλές φορές το σφουγγάρι μέσα στο φίλτρο πρέπει να αλλαχτεί, γιατί το να είναι βρώμικο ή φθαρμένο δεν κάνει πλέον το καθήκον του.Το σφουγγάρι Amtra μεγάλου πορώδους σας επιτρέπει να έχετε καλή ανακυκλοφορία του νερού καθώς εκτός από την απορρόφηση οργανικών ρύπων, είναι επίσης ένα εξαιρετικό στήριγ..
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Κατασκευαστής: Amtra
Το amtra Cleanwater αναπτύχθηκε ειδικά για να χρησιμοποιείτε σε ενυδρεία γλυκού νερού και θαλασσινού νερού.Μπορεί να απορροφήσει σε μεγάλο βαθμό νιτρώδη, νιτρικά, αμμωνιά και φωσφορικά άλατα.Το κύριο χαρακτηριστικό του Cleanwater είναι η δυνατότητα πρόληψης της αύξησης των άλγεων, διατηρώντας επαρκώ..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κατασκευαστής: Sera
Υγρό λίπασμα για την φροντίδα των φυτώνΥγρό λίπασμα κατάλληλο για τη βασική φροντίδα των φυτών με μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία...
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Κατασκευαστής: Esha
Αντιβακτηριαδικό, αντιμυκητιακό ευρέως φάσματοςΚτηνιατρικό φάρμακο για διακοσμητικά ψάρια σε ενυδρεία γλυκού νερού. Το ευρύ φάσμα του eSHa του 2000 αντιμετωπίζει πάνω από 18 συμπτώματα και νόσους. Αντιμετωπίζει πολλές μυκητιακές, βακτηριακές και παρασιτικές λοιμώξεις, βοηθά στην επούλωση πληγών και ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Waterlife
θεραπεία για σήψη και βακτήρια. Μειώνει την ποσότητα των επιβλαβών βακτηρίων στο νερό του ενυδρείου, θεραπεύει Fin Rot, Body Rot, Έλκη, Πληγές και άλλες βακτηριακές λοιμώξεις.Myxazin θα βοηθήσει επίσης να ελέγξει Pop – ασθένεια των ματιών, θολά μάτια και μύκητες της στοματικής κοιλότητας. Θα πρέπει ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Κατασκευαστής: Waterlife
Θεραπεύει παθήσεις των ψαριών όπως Whitespot (Ich), Oodiniasis(Velvet), Costiasis, Trichodiniasis, Neon Tetra Disease & Fungus. Δεν βλάπτει τα ψάρια ούτε τα φυτά του ενυδρείου σας...
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,80€
Κατασκευαστής: Sera
Βακτήρια για την διάσπαση της αμμωνίας και των νιτρωδών. Δημιουργεί βιολογικά ενεργό περιβάλλον διαβίωσης. Η καλλιέργεια τους γίνεται στην χημικά ουδέτερη λάβα.Premium κατηγορίας υγρό υλικό φίλτρου όπου:Διασπά τα υπολείμματα τροφών, το αμμώνιο και τα νιτρώδη, με βιολογικό τρόπο.Παρέχει επιφάνεια απο..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,50€
Κατασκευαστής: Esha
Πολλαπλό test νερούΜε το eSHa Aqua-Quick-Test μπορείτε να παρακολουθείτε έξι παραμέτρους που είναι ζωτικής σημασίας για την καλή ποιότητα του νερού:• pH (οξύτητα),• KH (ανθρακική σκληρότητα),• GH (γενική σκληρότητα),• NO2 (νιτρώδη),• NO3 (νιτρικά άλατα),• Cl2 (Χλώριο)Το eSHa Aqua-Quick-Test είναι έν..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)