ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Παιχνίδια Γάτας

Κατασκευαστής: Trixie
Trixie παιχνίδι ποντίκι λούτρινο μακρύτριχο 5cm (1τμχ)Διάφορα χρώματα.Η γάτα σας θα ξετρελλαθεί!Χαρίστε στη γάτα σας ατελείωτες ώρες διασκέδασης, όσο λείπετε από το σπίτι!Το παιχνιδάκι ικανοποιεί το ένστικτο της γάτας για κυνήγι και παιχνίδι και την απασχολεί δημιουργικά με αποτέλεσμα να μην καταστρ..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Κατασκευαστής: Trixie
Trixie παιχνίδι ποντίκι σε συρμάτινη μπάλα 6cm (1τμχ)με κουδούνισε ένα πλαστική μπάλαδιάφορα χρώματαΗ γάτα σας θα ξετρελλαθεί!Χαρίστε στη γάτα σας ατελείωτες ώρες διασκέδασης, όσο λείπετε από το σπίτι!Το παιχνιδάκι ικανοποιεί το ένστικτο της γάτας για κυνήγι και παιχνίδι και την απασχολεί δημιουργικ..
2,90€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Stick SilvervineΤο παιχνίδι για γάτες stick λιχουδιά Silvervine 3 τεμαχίων.Βοηθά στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής αποτρέποντας την πλάκα και την κακή αναπνοή.Η Euphoria είναι η γραμμή παιχνιδιών που αποτελείται μόνο από φυσικά υλικά: Catnip και SilvervineΕίναι μή τοξικά, ασφαλή, β..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,80€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Παιχνίδι Λιχουδιά Euphoria Μπαλάκια με catnip και silvervine 2τμχ.To Euphoria Μπαλάκια με catnip και silvervine, κεντρίζει το ενδιαφέρον του αιλουροειδούς φίλου σας κάνοντας τον χαρούμενο. Τα παιχνίδια Euphoria γίνονται μόνο με φυσικά υλικά: Catnip και Silvervine.Η γάτα είναι ένα έξυπνο αρπακτι..
5,40€
Χωρίς ΦΠΑ:5,40€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Stick Star με CatnipΤο παιχνίδι λιχουδιά για γάτες με Catnip και φτερά μήκους 12cm.Βοηθά στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής αποτρέποντας την πλάκα και την κακή αναπνοή.Η Euphoria είναι η γραμμή παιχνιδιών που αποτελείται μόνο από φυσικά υλικά: Catnip και SilvervineΕίναι μή τοξικά, α..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Stick Piuma c/Palla SilvervineΤο παιχνίδι για γάτες ραβδί με μπάλα λιχουδιά Silvervine και φτερά διαστάσεων 12 εκατοστών.Είναι γνωστό ότι το Silvervine έχει διεγερτικά αποτελέσματα στις γάτες.Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει όχι ένα, αλλά δύο συστατικά που είναι φυσικά ευχάριστα για τις..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Tronchetto SilvervineΤο παιχνίδι για γάτες ραβδί με λιχουδιά Silvervine διαστάσεων 12 εκατοστών.Είναι γνωστό ότι το Silvervine έχει διεγερτικά αποτελέσματα στις γάτες.Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει όχι ένα, αλλά δύο συστατικά που είναι φυσικά ευχάριστα για τις γάτες: το πρώτο προσελκύ..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Bacchetta Silvervine Palla/PiumaΤο παιχνίδι για γάτες ραβδί με μπάλα λιχουδιά Silvervine και φτερά διαστάσεων 11 εκατοστών.Είναι γνωστό ότι το Silvervine έχει διεγερτικά αποτελέσματα στις γάτες.Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει όχι ένα, αλλά δύο συστατικά που είναι φυσικά ευχάριστα για τ..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Palla Piuma SilvervineΤο παιχνίδι για γάτες μπάλα με λιχουδιά Silvervine διαμέτρου 3 εκατοστών.Βοηθά στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής αποτρέποντας την πλάκα και την κακή αναπνοή.Η Euphoria είναι η γραμμή παιχνιδιών που αποτελείται μόνο από φυσικά υλικά: Catnip και SilvervineΕίναι ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Bacchetta Silvervine PavoneΤο παιχνίδι για γάτες ραβδί με μπάλα λιχουδιά Silvervine και φτερά διαστάσεων 12 εκατοστών.Είναι γνωστό ότι το Silvervine έχει διεγερτικά αποτελέσματα στις γάτες.Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει όχι ένα, αλλά δύο συστατικά που είναι φυσικά ευχάριστα για τις γά..
6,20€
Χωρίς ΦΠΑ:6,20€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Cuore CatnipΤο παιχνίδι σε σχλημα καρδιάς με Catnip διαστάσεων 7cm.Η Euphoria είναι η γραμμή παιχνιδιών που αποτελείται μόνο από φυσικά υλικά: Catnip και SilvervineΕίναι μή τοξικά, ασφαλή, βρώσιμα και ακαταμάχητα!Το Catnip είναι ένα αρωματικό φυτό που ανήκει στην οικογένεια της μέντας..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Catnip Croci Euphoria 25gr.Τι είναι το Catnip και γιατί η γάτα τρελαίνεται για αυτό; Τα φυτά της γάτας (Nepeta cataria και άλλα είδη Nepeta) ανήκουν στην οικογένεια Lamiaceae στην οποία ανήκει και η μέντα και περιέχουν πτητικά έλαια.Αρχικά από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, εισήχθη στη Βόρεια ..
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Παιχνίδι Μαξιλαράκι Croci Euphoria με Catnip 2τμχ.Μερικά φυτά σας επιτρέπουν να τονώσετε τη γάτα και να απελευθερώσετε το αιλουροειδές της ένστικτο, κάνοντάς τη να διασκεδάσει.Το Euphoria είναι η 100% φυσική σειρά παιχνιδιών για γάτες, που αποτελείται μόνο από Catnip και Silvervine: δύο μη τοξικά, α..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,50€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Lollipop Catnip/SilvervineΤο παιχνίδι για γάτες γλυφιντζούρια με λιχουδιά Catnip και Silvervine διαστάσεων 12 εκατοστών σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.Βοηθά στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής αποτρέποντας την πλάκα και την κακή αναπνοή.Η Euphoria είναι η γραμμή παιχνιδιών που αποτελεί..
9,10€
Χωρίς ΦΠΑ:9,10€
Κατασκευαστής: Croci Spa
Croci Euphoria Sfera Con Palla CatnipΤο παιχνίδι για γάτες μπάλα με λιχουδιά Catnip διαστάσεω 8cm.Βοηθά στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής αποτρέποντας την πλάκα και την κακή αναπνοή.Η Euphoria είναι η γραμμή παιχνιδιών που αποτελείται μόνο από φυσικά υλικά: Catnip και SilvervineΕίναι μή τοξικά, α..
10,70€
Χωρίς ΦΠΑ:10,70€
Κατασκευαστής: Pet Safe
Αυτό το αυτόματο παιχνίδι λέιζερ δημιουργεί μοτίβα που απρόβλεπτα αλλάζουν κατεύθυνση, προκαλώντας τη γάτα σας να τα κυνηγήσει γρήγορα σε όλο τον χώρο. Αποτελείται από 2 λέιζερ, είναι ιδανικό για πολλές γάτες και δημιουργεί μοτίβα λέιζερ 360 μοιρών. Τα τυχαία σχέδια δίνουν στη γάτα σας ώρες διασκέδα..
40,50€
Χωρίς ΦΠΑ:40,50€
Κατασκευαστής: Pet Safe
Το αυτόματο παιχνίδι FroliCat με ουρά αλεπούς επιτρέπει στην γάτα σας να παίζει όλη την ημέρα καθώς ενθουσιάζει όλες τις γάτες, δίνοντάς τους μια ρεαλιστική απασχόληση.Χαρακτηριστικά:Αισθητήρας κίνησηςΡεαλιστική ουρά αλεπούςΑυτόματο κλείσιμοΔυνατότητα για λειτουργία όλη την ημέραΛειτουργεί με 3 μπατ..
46,30€
Χωρίς ΦΠΑ:46,30€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)