ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Άμμοι Γάτας

Κατασκευαστής: Farma
Υπόστρωμα για μικρά κατοικίδια.ένα οικονομικό φυσικό προϊόν παρασκευασμένο από συμπιεσμένο πριονίδι, σε μορφή πέλλετ (σαν μικρά μακαρόνια).τα wood pellets είναι σφαιρίδια από συμπιεσμένο πριονίδι. Είναι μια 100% φιλικό προς το περιβάλλον, αφού δεν απαιτείται να κοπούν επιπλέον δέντρα για την παραγωγ..
1,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,30€
Κατασκευαστής: KItty Max
Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Bentysandy, με άρωμα baby powder, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Παράλληλα προσφέρει στη γάτα σας τη δυνατότητα να σκάψει και να καλύψει τα περιττώματά της. Ο κα..
6,30€
Χωρίς ΦΠΑ:6,30€
Κατασκευαστής: KItty Max
Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Bentysandy, με άρωμα marseille soap, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Παράλληλα προσφέρει στη γάτα σας τη δυνατότητα να σκάψει και να καλύψει τα περιττώματά της. Ο..
6,30€
Χωρίς ΦΠΑ:6,30€
Κατασκευαστής: KItty Max
Υψηλής ποιότητας συγκολλητική άμμος υγιεινής για γάτες από 100% φυσικό μπετονίτη και άρωμα λεβάντας.Προσφέρει :απορρόφηση υγρών,δέσμευση δυσάρεστων οσμώνσυγκόλληση σβόλων με 99,5% χωρίς σκόνη.Είναι αντιαλλεργική και φιλική προς το περιβάλλον...
6,30€
Χωρίς ΦΠΑ:6,30€
Κατασκευαστής: KItty Max
Υψηλής ποιότητας συγκολλητική άμμος υγιεινής για γάτες από 100% φυσικό μπετονίτη. Προσφέρει απορρόφηση υγρών, δέσμευση δυσάρεστων οσμών και συγκόλληση σβόλων. Με 99,5% χωρίς σκόνη. Είναι αντιαλλεργική και φιλική προς το περιβάλλον...
6,30€
Χωρίς ΦΠΑ:6,30€
Κατασκευαστής: Ever Clean
Η Everclean Extra Strong Scented χαρακτηρίζεται ως μια έξτρα δυνατή αυτοσυγκολούμενη άμμος που κλειδώνει τη δυσοσμία και μειώνει το θρυμματισμό. Μέγιστος περιορισμός οσμών και μακράς διάρκειας φρεσκάδα.Κύρια Οφέλη:– αυτοσυγκολούμενη άμμος– μέγιστος έλεγχος μυρωδιών– ειδικό μείγμα φυσικών ορυκτών που..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: Ever Clean
Άμμος υγιεινής για γάτες.Η αρωματική Ever Clean®  Fast Acting Odour Control είναι ιδανική για μικρούς χώρους, αφού απελευθερώνονται 60% περισσότεροι δεσμευτικοί παράγοντες δυσάρεστων οσμών σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.Από ανώτερης ποιότητας άμμο, παγιδεύει, φυλακίζει και εξαλείφει τις οσμές α..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: Ever Clean
Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Ever Clean, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Παράλληλα προσφέρει στη γάτα σας τη δυνατότητα να σκάψει και να καλύψει τα περιττώματά της. Ο καθαρισμός της πραγματοπ..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Κατασκευαστής: Ever Clean
ΑΥΤΟΣΥΓΚΟΛΛΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ EVER CLEAN EXTRA STRONG ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ: Ενισχυμένη συγκολλητική σύνθεση που μειώνει τον θρυμματισμό και δημιουργεί ιδιαίτερα ισχυρούς σβόλους – για εύκολη αφαίρεση από την λεκάνη υγιεινής.ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ: Ιδανική για γάτες και ανθρώπους ευαίσθητους σε οσμές.ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ Τ..
23,20€
Χωρίς ΦΠΑ:23,20€
Κατασκευαστής: Ever Clean
Άμμος γάτας  Litterfree Paws 10LΑυτοσυγκολούμενη και αντιβακτηριακή άμμος για μακρύτριχες γάτες.Παγιδεύει, φυλακίζει και εξαλείφει τις οσμές από ουρία και κόπρανα χάρη στην τεχνολογία ενεργού άνθρακα που διαθέτειΜειώνει τα ίχνη από πατημασιέςΤο άρωμα απελευθερώνεται μόνο όταν η λεκάνη υγιεινής ..
23,20€
Χωρίς ΦΠΑ:23,20€
Κατασκευαστής: Ever Clean
Η Ever Clean®  Multi Crystals συνδυάζει την μοναδική φόρμουλα της Ever Clean μαζί με υπεραπορροφητικούς κρυστάλλους σιλικόνης, όπου απορροφούν άμεσα την υγρασία και σταματούν τις δυσάρεστες οσμές που θα συσσωρεύονταν στον πάτο της λεκάνης υγιεινής.Έτσι μπορείτε τώρα να διατηρήσετε το σπίτι σας ..
23,20€
Χωρίς ΦΠΑ:23,20€
Κατασκευαστής: Ever Clean
Άμμος για γάτες Ever Clean Clumping Cat Litter, Scented Spring Garden 10LΗ αρωματική αυτοσυγκολλούμενη άμμος Ever Clean Spring Garden απελευθερώνει ένα ελαφρύ άρωμα λουλουδένιας φρεσκάδας όταν η γάτα πατήσει πάνω σε αυτή και την χρησιμοποιήσει. Κατασκευασμένη από ανώτερης ποιότητας άμμο, παγιδεύει, ..
23,20€
Χωρίς ΦΠΑ:23,20€
Κατασκευαστής: Ever Clean
ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΣΜΩΝ Με αποκλειστική Τεχνολογία Ενεργού Άνθρακα ελαχιστοποιεί τις δυσάρεστες οσμές.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Υψηλής ποιότητας άμμος απορροφά την υγρασία, δημιουργεί σβόλους που δεν θρυμματίζονται και παράλληλα δεσμεύουν τις δυσάρεστες οσμές.ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤ..
23,30€
Χωρίς ΦΠΑ:23,30€
Κατασκευαστής: Ever Clean
ΑΥΤΟΣΥΓΚΟΛΛΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ειδικά κατασκευασμένη αυτοσυγκολλούμενη άμμος υγιεινής που εμποδίζει τα υγρά να φτάσουν στον πάτο της λεκάνης υγιεινής όπου μπορούν να δημιουργηθούν οι δυσάρεστες οσμές.ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ: Εξασφαλίζει συνεχές ευχάριστο άρωμα τόσο στην λεκάνη υγιεινής, όσ..
23,30€
Χωρίς ΦΠΑ:23,30€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)