ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Χόρτα

Κατασκευαστής: Lolo Pets
Χόρτο υψηλής ποιότητος από εκλεκτά λειβάδια με χαμομήλι και διάφορα άλλα αρωματικά βότανα.Αποτελεί ιδανική τροφή για τα κουνελάκια και τα τρωκτικά.Ισορροπημένη βασική δίαιτα που παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.Υψηλή περιεκτικότητα σε χρήσιμες διαιτητικές ίνες, χωρίς πυρήνες σιτηρών και καλύτερη ..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,50€
Κατασκευαστής: Oxbow
H Oxbow ήταν η πρώτη εταιρεία που πρόσθεσε το φρέσκο χόρτο στη διατροφή των τρωκτικών. Αποτελεί το πιοδημοφιλές προϊόν της σειράς. Βασικός κωδικός με υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία. Υψηλή περιεκτικότητα σε ίνεςπου προάγει τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Χαμήλη περιεκτικότητα σε πρωτ..
6,40€
Χωρίς ΦΠΑ:6,40€
Κατασκευαστής: Oxbow
Υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, πρωτεΐνες & ασβέστιο. Πλούσια γεύση και γλυκό άρωμα με φυλλώδη υφή. Συστήνεται για: μωρά, τρωκτικά σε ανάπτυξη, έγκυες ή θηλάζουσες, θεραπεία για ενήλικα ζώα. Διεγερτικό της όρεξης σε υπερήλικα τρωκτικά...
7,60€
Χωρίς ΦΠΑ:7,60€
Κατασκευαστής: Oxbow
Χόρτο  Oxbow  Botanical Hay 425gr.To κλασσικό χόρτο Western Timothy με μείγμα βοτάνων: χαμομήλι, λεβάντα, εκχύλισμα λεμονιού, τριφύλλι. Με υπέροχο άρωμα. Ιδανική επιλογή ανάμικτου χόρτου που αυξάνει τη γευστικότητα. Χρησιμοποιείται από τους κτηνιάτρους ως μετεγχειριτικό διεγερτικό όρεξης σ..
8,30€
Χωρίς ΦΠΑ:8,30€
Κατασκευαστής: Oxbow
OXBOWΧόρτο για κουνέλια και τρωκτικά Oxbow Western Timothy 4kg. H Oxbow ήταν η πρώτη εταιρεία που πρόσθεσε το φρέσκο χόρτο στη διατροφή των τρωκτικών. Το Western Timothy αποτελεί το πιο δημοφιλές προϊόν της σειράς. Βασικός κωδικός με υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία. Υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες π..
45,70€
Χωρίς ΦΠΑ:45,70€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)