ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Tafarm

Κατασκευαστής: Tafarm
Tafarm Pterophene 15ml Για Πτερόρροια Και Πτεροφυΐα.Ειδικό σκεύασμα εμπλουτισμένο με τα απαραίτητα αμινοξέα βιταμίνες,μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία.Ενισχύει την πτεροφυΐα και τη στιλπνότητα του νέου πτερώματος.Οδηγίες Χρήσης:Θεραπευτικά:10 σταγόνες σε 100ml νερό (μια μικρή ποτίστρα).Το άρρωστο πο..
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ:4,60€
Κατασκευαστής: Tafarm
Το διατροφικό συμπλήρωμα από την εταιρεία Tafarm με βιταμίνη c βοηθά στην διατήρηση της σωστής φυσικής κατάστασης. Τα πολυβιταμινουχα συμπληρώματα υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγουν την υγεία και την ενδυνάμωση των τρωκτικών. Παρέχεται σε συσκευασία χωρητικότητας 15ml...
4,70€
Χωρίς ΦΠΑ:4,70€
Κατασκευαστής: Tafarm
Σύνθεση:Βιταμίνη Α, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, Παντοθενικό ασβέστιο, Βιταμίνη ΡΡ, Βιταμίνη Β12, ΒιοτίνηΕνδείξεις:Ειδικό πολυβιταμινούχο ελιξήριο για την τόνωση του κεϊδίσματος, της σεξουαλικής εκφράσεως (πύρωμα) και τη μακροζωία των ωδικών πτηνώνΠεριέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες κα..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Κατασκευαστής: Tafarm
Το Tafarm Teniazine solution είναι ένα θεραπευτικό σκεύασμα με λεβαμιζόλη, για την καταπολέμηση των ασκαρίδων και ταινιών (στρογγυλά και πλατιά σκουλήκια). Όταν τα πτηνά έχουν εσωτερικά παράσιτα αδυνατίζουν, έχουν συνεχή διάρροια και αποκαλύπτεται η καρίνα...
5,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,20€
Κατασκευαστής: Tafarm
Η σκόνη Tafarm Pinex Powder είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για να καταπολεμά αποτελεσματικά τα εξωπαράσιτα που μπορεί να εμφανιστούν σε ωδικά αλλά και καλλωπιστικά πτηνά. Όπως τσιμπούρια, ή ψείρες Dermanyssus sp. Είναι απόλυτα ασφαλές και ακίνδυνο για τα πουλιά.Οδηγίες χρήσηςΣκονίζουμε με το προϊόν τη..
5,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Κατασκευαστής: Tafarm
Ενδείξεις:Κατά του άσθματος των ωδικών πουλιών. Επίσης χορηγείται και μετά από αναπνευστική αρρώστια (συνάχι, πνευμονία, βρογχίτιδα αφού προηγηθεί χρήση μεAviomycine).Θεραπευτικά:6 με 8 σταγόνες σε 100 ml νερό (μια μικρή ποτίστρα).Το άρρωστο πουλάκι θα πρέπει να πίνει για 7 συνεχείς ημέρες.Μετά από ..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Κατασκευαστής: Tafarm
Το Tafarm Aviomycine Solution είναι ένα σκεύασμα για εντερικές, αναπνευστικές λοιμώξεις, κοκκιδιάσεις. Μπορεί να χορηγηθεί για θεραπευτικούς λόγους και για προληπτικούς λόγουςΓια θεραπεία των αναπνευστικών παθήσεων, όπως κορύζα, πνευμονία και κολπίτιδα και των εντερικών παθήσεων, όπως διάρροια, τύφο..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Κατασκευαστής: Tafarm
Tafarm Acaricine Spot On Πολυβιταμινουχο διατροφικό συμπλήρωμα κατάλληλο για την αντιμετώπιση της αναπνευστικής ακαρίασης απο Sternostomum tracheacolum και Citorited ptilonysus.Συσκευασία: Πλαστικό φιαλίδιο των 10 ml.Το πτηνό που έχει προσβληθεί σταματά να κελαηδάει ή κελαηδάει πολύ λίγο και με ελάχ..
6,10€
Χωρίς ΦΠΑ:6,10€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)