ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Croci Amtra Διακοσμητική Πέτρα Ενυδρείου

Croci Amtra Διακοσμητική Πέτρα Ενυδρείου
Croci Amtra Διακοσμητική Πέτρα Ενυδρείου
6,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,60€
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: Amtra
  • Κωδικός προϊόντος: 12201
Καλάθι

Περιγραφή

Υπέροχη διακόσμηση — Πέτρινη δομή υψηλής προσομοίωσης, αιωρούμενοι βράχοι από συνθετική πέτρα από βρύα μεταμορφώνουν το ενυδρείο σας σε όμορφο τοπίο, φαίνεται πιο φωτεινό και πολύχρωμο κάτω από το νερό, κάτι που μπορεί να είναι μια όμορφη διακόσμηση για το ενυδρείο σας.

Φτιάξτε το αιωρούμενο τοπίο — Εξοπλισμένο με δύο βεντούζες σιλικόνης και δύο ρυθμιζόμενες γραμμές, ο βράχος του ενυδρείου μπορεί να αναρτηθεί σε διάφορα ύψη.

Εξαιρετική κρυψώνα και χώρος παιχνιδιού – Η πράσινη επιφάνεια από βρύα προσομοίωσης προσφέρει την αίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος, σχεδιασμένη να αναπαράγει το τοπίο που θα έβρισκε το κατοικίδιό σας στη φύση, είναι επίσης μια εξαιρετική κρυψώνα ψαριών που προσθέτει επιπλέον διασκέδαση στο παιχνίδι.

Πολύ λειτουργικό — Η επιφάνεια της ελαφρόπετρας έχει πολλές τρύπες και μπορεί να έλθει σε επαφή με μια μεγάλη περιοχή, έτσι μπορεί να απορροφήσει νερό, επιβλαβή βακτήρια και βαριά μέταλλα, όχι μόνο ευνοϊκά για την αναρρίχηση και τη ρίζα φυτών, αλλά και για την ανάπτυξη των ψαριών. μπορεί επίσης να παρέχει λίπασμα για τα φυτά.

Εύκολο στη χρήση — Όμορφο φυσικό φως. Επιπλέουν με έναν μουντό και συναρπαστικό τρόπο. Αυτό σημαίνει λιγότερες εκπλήξεις για να βεβαιωθείτε ότι το αντιγκραβικό τοπίο σας παραμένει κολλώδες.

Διακοσμητική ρητίνη για ενυδρείο.

Υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή για ευχάριστη διακόσμηση του ενυδρείου σας

Ιδανικό για όλους τους τύπους ενυδρείων γλυκού και αλμυρού νερού

Κατασκευασμένο από οικολογική ρητίνη, μη τοξικό και μη ρυπογόνο, ασφαλές για ψάρια, ασπόνδυλα, φυτά και νερό

Ζωγραφισμένο στο χέρι – κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και μπορεί να διαφέρει ελαφρώς σε σχήμα, μέγεθος και χρώμα από τα άλλα.